Chargers

Genius Accu Laders

Noco Genius acculaders kunnen alle 6V+12V (en 12V+24V) accu’s laden, onderhouden en een breed scala aan accugerelateerde problemen oplossen.
Genius acculaders zijn professionele alles-in-één-laders, die de accu’s kunnen laden, onderhouden, herstellen en de accustatus weergeven.
Zodra een Genius acculader aangesloten is, analyseert de NOCO-VosFX-microprocessor automatisch de toestand van de accu en stelt de optimale laadstroom en het optimale programma in.
De acculaders kunnen in de vrieskou accu’s laden en onderhouden en kunnen zelfs zwaar ontladen, gesulfateerde en ‘dode’ accu’s nieuw leven in blazen. Het laden gebeurt zeer efficiënt en tot twee keer sneller dan door andere acculaders.
Wanneer de accu volledig opgeladen is, zorgt de NOCO-VosFX-microprocessor voor een extreem laag stroomverbruik terwijl de accu veilig en volledig opgeladen blijft, maand na maand.
De acculaders zijn beveiligd tegen omgekeerde polariteit, kortsluiting, open circuit, vonkvorming, oververhitting, overstroom en overladen. De behuizing is modern, robuust en weerbestendig en kan gemakkelijk op een wand gemonteerd worden.

Why choose Carmo?

    Up to 3 years warranty

    Fixed repair prices

    Cause of defect

    Most products in stock

    Repair within 3 days